Головна  →  Новини  →  2 червня 2016

У Подільському районі після ремонту відкрили сквер на вулиці Кирилівській (фото)

У Подільському районі після ремонту відкрили сквер на вулиці Кирилівській (фото)

1 червня у Подільському районі відкрили після капітального ремонту першу чергу скверу на вулиці Кирилівській, 124.

Долучились до приємної події місцеві мешканці, голова Подільського району Валентин Мондриївський, депутат Київради Антон Дрепін, в.о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Євген Кугук, директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько.

«У 2015 році рішенням Київради ця зелена зона отримала статус скверу, що дало можливість зберегти її від будь-яких забудов чи чогось іншого. Наразі завершена перша черга ремонту - встановлено лави, урни та висаджено квіти. Маю надію, що доручення мера – перетворити Київ в зелену столицю ми поступово виконаємо, перетворивши пустирі на парки, сквери та зони відпочинку для киян», -  сказав Валентин Мондриївський, звертаючись до присутніх. Також він подякував працівникам зеленбуду за виконану роботу.

Символічно перерізали стрічку представники двох поколінь-мешканці будинків, що поруч скверу. А потім всі бажаючі поспілкувалися з депутатами та обговорили буденні питання життєдіяльності району.

Нагадаємо, за замовленням КО «Київзеленбуд» впродовж місяця у сквері було влаштовано доріжки, очищено територію, проведено санітарну очистку зелених насаджень, встановлено 6 лав та 6 урн, завезено грунт, висаджено 615 кущів, влаштовано клумби та газон. 

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024