Головна  →  Новини  →  2 червня 2016

Валентин Мондриївський: «З 25 червня рух на Андріївському узвозі буде закрито» (фото)

Валентин Мондриївський: «З 25 червня рух на Андріївському узвозі буде закрито» (фото)

1 червня Подільського району Валентин Мондриївський провів нараду на Андріївському узвозі щодо закриття наскрізного руху.

«З 25 червня  рух Андріївським узвозом буде закрито в частині території, що обмежена боллардами. Всі мешканці та підприємці, що живуть і працюють на вулиці в найкоротші терміни мають отримати ключі, звернувшись до комунального підприємства «Поділ-благоустрій»», - сказав голова району під час наради.

Також учасники наради перевірили і благоустрій Поштової площі та набережної Дніпра. Спільно з представниками ДП «Адміністрація річкових портів», Київського річкового вокзалу обговорили питання перекриття автомобільного руху набережною, питання врегулювання пересувної торгівлі та кіосків.

«Неодноразові спроби відновлення півкуль дають звичайно ефект, але деякі автолюбителі проїжджають навіть через квітники тільки щоб припаркувати  в пішохідній зоні. Тому, пропоную спільно вирішити це питання раз і на завжди, встановивши шлагбаум та камери відео спостереження», - звернувся до учасників наради Валентин Мондриївський. Також він додав, що після встановлення таких обмежувачів руху, дозвіл на паркування матимуть тільки екскурсійні автобуси, що привозитимуть туристів.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024