Головна  →  Новини  →  1 червня 2016

Багатодітній родині Подільського району вручили ключі від автомобіля (фото)

Багатодітній родині Подільського району вручили ключі від автомобіля (фото)

З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей 1 червня заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко та голова Подільського району Валентин Мондриївський відвідали дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) родини Руденко та вручили їм ключі від нового сімейного автомобіля – «мінівена» на 7 пасажирів.

«Місто прагне підтримати всі родини, які виховують прийомних дітей. І одна з першочергових потреб таких сімей – це зручний автомобіль, де могли б вміститися батьки разом з дітьми. Київська міська влада має намір найближчими роками забезпечити всі дитячі будинки сімейного типу такими автомобілями», – зазначила Ганна Старостенко.

За її словами, зараз з 21 ДБСТ власні автомобілі мають лише 10.

«Щоб решта родин також мали у своєму користуванні машини, у рамках Міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 20160-2018 роки» ми передбачили протягом трьох років придбати 10 нових автомобілів. Цього року місто виділило майже 1 млн грн та закупило 3 автомобілі», – зазначила вона.

Зазначимо, що нині у столиці функціонує 21 дитячий будинок сімейного типу та 41 прийомна сім’я, де виховується більше 200 дітей-сиріт. Загалом у Києві нараховується 2 406 дітей-сиріт, з яких більше 90% забезпечені сімейними формами виховання.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/news/38090.html

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024