Головна  →  Новини  →  31 травня 2016

Танцюристи клубу «Каштан» виступили на гала-концерті Фестивалю талантів на «Даринку» (фото)

Танцюристи клубу «Каштан» виступили на гала-концерті Фестивалю талантів на «Даринку» (фото)

Вихованці хореографічного колективу «MіraDance» клубу «Каштан» Подільського району за результатами голосувань VII фестивалю дитячо-юнацької творчості талантів на «Даринку» вийшли у фінал, який відбувся  28 травня  у торговельному центрі «Даринок». Вже не перший раз вихованці беруть участь у цьому фестивалі. Серед 10 колективів, які виступили на сцені цього разу, колектив «MіraDance» посів почесне друге місце з номером  «Латиноамериканська Феєрія».

29 травня на цій же сцені відбувся гала-концерт, в якому взяли участь найкращі колективи фестивалю. Клуб «Каштан» представляли вихованці колективу «MіraDance» з номерами  «Карнавал», «Пасіпаки», «Dance Radio», «Шкільний урок», «Ча-ча-ча», «Energy Dance».

До Дня Києва діти та гості фестивалю отримали  позитивні емоції та приємні враження про запальні танці. Кожен учасник отримав солодощі та маленькі подарунки.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024