Головна  →  Новини  →  31 травня 2016

Вихованці футбольного клубу «Поділ» відвідали Національний музей «Чорнобиль» (фото)

Вихованці футбольного клубу «Поділ» відвідали Національний музей «Чорнобиль» (фото)

26 травня вихованці футбольного клубу «Поділ» разом з тренером Сергієм Коваленко відвідали Національний музей «Чорнобиль», де для них працівник музею провела цікаву, насичену змістовними фактами екскурсію.

Під час екскурсії в музеї юнаки побачили діючу трифазну діораму «Чорнобильська АЕС до, під час і після аварії», яка створює ефект присутності на місці подій. Також діти побачили діючий макет працюючого на виробництво електроенергії 4-го енергоблоку ЧАЕС, електронну «Книгу пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», унікальні відеоматеріали, комп’ютерні програми про катастрофу та її наслідки.

Наша пам’ять і пам’ять багатьох наступних поколінь — знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року, коли ядерна смерть загрожувала всьому живому і неживому.
Ми будемо пам’ятати трагічні сторінки нашої історії, шанобливо ставитися до навколишнього середовища, любити природу та оберігати її.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024