Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Валентин Мондриївський привітав школярів зі святом Останнього дзвоника (фото)

Валентин Мондриївський привітав школярів зі святом Останнього дзвоника (фото)

27 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський взяв участь у святі Останнього дзвоника в школі № 243. 

«Скінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, домашніми завданнями. Попереду – канікули! Нехай гарним буде відпочинок, нехай він буде сповнений нових яскравих вражень, цікавих знайомств, незабутніх зустрічей», - звернувся до школярів Валентин Миколайович. Він ткож побажав міцного здоров’я, щасливої та щедрої долі випускникам 9-х класів, які здолали першу сходинку у доросле життя: «Хтось із вас залишиться в школі, хтось піде вчитися у коледжі, ліцеї. Упевнено йдіть цією безмежною дорогою знань, розвивайтесь духовно, зростайте інтелектуально».

Керівник району вручив грамоти, подяки та похвальні листи відмінникам навчання та учням, які перемогли у міжнародних, всеукраїнських та міських олімпіадах та конкурсах.

Також голова райдержадміністрації висловив велику подяку вчителям за їх творчу натхнену працю, а батькам випускників - за повсякденні турботи, за віддане дітям тепло своїх сердець. Теплі побажання висловив всім присутнім і депутат Київради Юрій Крикунов, котрий теж приєднався до участі у святі.

Заступники голови та керівники структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації також привітали учнів, вчителів та батьків зі Святом останнього дзвоника у всіх освітніх закладах Подільського району, не залишивши поза увагою нікого.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024