Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

У Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбувся семінар щодо опрацювання звернень громадян (фото)

У Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбувся семінар щодо опрацювання звернень громадян (фото)

24 травня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбувся семінар щодо опрацювання звернень громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва» з питань комунікації працівників комунальних підприємств з мешканцями Подільського району.

До участі в семінарі долучилися радник заступника голови Київської міської державної адміністрації Микола Яковенко, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, в.о. начальника контрольної групи КБУ «Контактний центр міста Києва» Анастасія Зарицька, куратор Подільського району Наталія Соколова.

Під час семінару всі учасники спільно проаналізували письмові відповіді на звернення громадян, фахівці надали рекомендації щодо покращення їх розгляду. Також обговорили актуальні питання, що виникають в ході виконання звернень.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024