Головна  →  Новини  →  24 травня 2016

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду щодо актуальних питань життєдіяльності району (фото)

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду щодо актуальних питань життєдіяльності району (фото)

24 травня у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району. 

Під час наради Валентин Мондриївський зупинився на питанні організації та проведення заходів до Дня Києва в Подільському районі.

«Під час проведення святкових заходів у Подільському районі задіяна майже вся центральна частина – Контрактова площа, Андріївський узвіз, Поштова площа. Також є локації в парках та скверах. Прохання до комунальних служб - забезпечити належний стан території, систематичне прибирання сміття, облаштування додаткових урн, де це необхідно, та оперативну реакцію на звернення киян та гостей столиці протягом вихідних», - звернувся до присутніх голова району. Також він додав, щоб комунальники звернули увагу на прибирання набережної Дніпра, де зосереджується велика кількість людей у вихідні та святкові дні. 

Актуальним було і питання про відключення гарячого водопостачання у зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань тепломереж. Зі слів першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Дубовика, станом на 24 травня внаслідок випробувань у Подільському районі без гарячого водопостачання залишаються 347 будинків. «З 23 травня по 17 червня фахівці ПАТ «Київенерго» проводять гідравлічні випробування тепломереж у мікрорайоні Нивки та ремонт котельної «Нивки», водночас звершуються випробовування мереж в центральній частині району, що розпочались 10 травня», - повідомив він.

Керівник апарату райдержадміністрації Олександр Окатий звернув увагу на питання якісного опрацювання звернень громадян в частині житлово-комунального господарства та благоустрою. Обговорили також закриття аварійних розриттів, роботу ліфтового господарства, стан виконавської дисципліни та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024