Головна  →  Новини  →  23 травня 2016

Валентин Мондриївський провів нараду з правоохоронцями щодо роботи закладів ресторанного господарства Подільського району (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду з правоохоронцями щодо роботи закладів ресторанного господарства Подільського району (фото)

20 травня голова Подільського району Валентин Мондриївський спільно з начальником Подільського районного управління поліції Владиславом Іщенком та працівниками райдержадміністрації провели координаційну нараду щодо вирішення питання порушення громадського порядку, режиму тиші в нічний час закладами ресторанного господарства Подільського району.

«В Подільському районі існує перелік закладів, до роботи яких є багато зауважень як від подолян, так і від адміністрації. Керівники цих закладів ігнорують будь-які звернення та зауваження, продовжують працювати, створюючи незручності жителям. Сподіваюся, що спільно з поліцією нам вдасться  врегулювати це питання, якщо його керівники не розуміють елементарних речей та не поважають людей, котрі мешкають поруч», -  сказав Валентин Мондриївський, розпочинаючи нараду.

Як повідомив начальник районного управління поліції Владислав Іщенко, з початку року щодо порушення тиші та громадського порядку відвідувачами розважальних закладів району до управління надійшло 24 виклики. Більшість з них стосувалися роботи закладів мережі «Портер Паб», що за адресами: вул. Спаська,13, вул. Костянтинівська,2-А, Сагайдачного,8, вул. Костянтинівська,63/12. Крім того, багато нарікань від мешканців на роботу в нічний час закладів «Парасолька» (вул. Ярославська,17), «ZAAL» (вул. Верхній Вал,30-А),  кафе-бар «Would you like» (вул. Межигірська, 24,) та ін..

Також мова йшла й про роботу «наливайок» та пивних наметів. «Більшість із них діють з порушеннями закону. У деяких відсутні будь-які документи, в інших – недійсні дозволи, не укладено договори оренди землі та ін. Досить часто виявляється так, що площа, яку займає намет в декілька разів перевищує ту, що вказана в дозвільних документах або ж взагалі йде самовільне захоплення території», - зауважив на нараді начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Олександр Лук’янюк, додавши, що така ситуація склалася наразі на березі озера Синє та на території виноградарського лісу.

За результатами наради прийнято рішення об’єднати зусилля у боротьбі з недобросовісними керівниками розважальних закладів, торгівельними кіосками, майданчиками щодо дотримання законності. Також домовилися спільно провести перевірку таких закладів з виїздом на місце.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024