Головна  →  Новини  →  23 травня 2016

Валентин Мондриївський: «Військовослужбовців строкової служби в зону АТО не направляють, але за ухилення від призову вони притягуються до відповідальності» (фото)

Валентин Мондриївський: «Військовослужбовців строкової служби в зону АТО не направляють, але за ухилення від призову вони притягуються до відповідальності» (фото)

20 травня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів нараду під щодо виконання планового завдання по проведенню призову на строкову військову службу.

В ній взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, Подільського райвійськкомату, Подільського управління поліції та керівники дільниць КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва”.

Військовий комісар Олексій Привала розповів про проходження призовної кампанії в Подільському районі, сказав, що планове завдання майже виконали, але виникають проблеми з чітким розумінням умов проходження служби та побоюванням юнаків, що вони відразу поїдуть в області проведення АТО.

Під час наради також обговорили питання оповіщення громадян та прибуття їх за викликом на призовну комісію, взаємодію і координацію дій працівників райдержадміністрації, військового комісаріату, очільників дільниць та районного управління поліції в проведенні заходів призову.

Валентин Мондриївський акцентував увагу присутніх на важливості якісного проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо умов проходження строкової служби.

 «Я прошу начальників дільниць спільно представником військкомату та дільничним інспектором активізувати роботу з оповіщення призовників. Ваше завдання полягає не тільки в тому, щоб вручити призовнику повістку, головне - пояснити, що військовослужбовців строкової служби в зону проведення антитерористичної операції не направляють. Однак, за ухилення від призову на строкову військову службу призовники притягуються до відповідальності», - зауважив голова району.

Також в ході наради обговорювались питання проведення роз’яснювальної, агітаційної роботи серед населення району щодо виконання конституційного обов'язку громадян, популяризації служби у Збройних Силах України та проведення Подільським управлінням поліції ГУ НП України в м. Києві розшукових заходів щодо осіб, які ухиляються від призову на строкову військову службу і не з’являються за викликом до районного військового комісаріату.

Переглянути фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024