Головна  →  Новини  →  23 травня 2016

У Подільському районі відбувся Вернісаж педагогічних ідей та знахідок з національно-патріотичного виховання (фото)

У Подільському районі відбувся Вернісаж педагогічних ідей та знахідок з національно-патріотичного виховання (фото)

19 травня в Будинку дітей та юнацтва Подільського району відбувся Вернісаж педагогічних ідей та знахідок з національно-патріотичного виховання за участю керівників дошкільних навчальних закладів Деснянського та Подільського районів.

З привітальним словом до присутніх звернулася начальник управління освіти Подільської райдержадміністрації Марина Васіна. Відзначила, що в День української вишиванки проходить обговорення і обмін досвідом педагогів двох районів і всього міста такої важливої теми - теми патріотичного виховання маленьких громадян нашої країни. " В кожному хрестику вишивки, в кожному узорі, який покладений на українську сорочку, закладена невичерпна любов до своєї землі, до родини і до країни. Вишиванка – символ єднання, символ непереможного духу українського народу, віра і надія на щасливий завтрашній день", - зауважила вона.

В презентації було озвучено досвід роботи командного підходу працівників усіх дошкільних навчальних закладів Подільського району у реалізації шляхів і методів роботи з патріотичного виховання дітей.

Для всіх присутніх презентували один із авторських конспектів заняття «Поділ – моя маленька батьківщина», психолога дошкільного навчального закладу № 518 Яковчук Галини.

Досвідом роботи колективу школи-дитячого садка «ім. С. Русової» у своєму виступі «Формування особистості української дитини через ідеї Софії Русової» поділилася директор – Людмила Синекоп.

Заданій темі відповідала виставка, представлена дошкільними навчальними закладами та школами-садочками Подільського району, з якою ознайомилися гості.

Завершився захід привітанням дітей та директорів дошкільних навчальних закладів.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024