Головна  →  Новини  →  18 травня 2016

Успіх юних спортсменів з клубу «Нивки» на Чемпіонаті Європи з кунг-фу (фото)

Успіх юних спортсменів з клубу «Нивки» на Чемпіонаті Європи з кунг-фу (фото)

З 12 по 15 травня 274 спортсмена з 11 країн світу взяли участь у Відкритому Чемпіонаті Європи з кунг-фу, який пройшов у львівському Палаці спорту "Україна". Учасників змагань з цією масштабною подією у їхньому спортивному житті вітали почесні гості, зокрема заступник Міністра молоді та спорту України В'ячеслав Войтович.

Вихованці Заслуженого тренера України Руслана Кононенко зі спортивного клубу «Нивки»  Подільського району (вул. М. Гречка, 14) у складі збірної України гідно виступили у розділах кунг-фу (боротьба «саньда» та боротьба «туйшоу»).

В ході змагань Подоляни продемонстрували свою майстерність, вміння, силу та жагу до перемоги. Завдяки атлетам нашого клубу збірна України посіла ІІІ командне місце у розділі боротьба (саньда). Всі юні подоляни повернулися додому з вагомими здобутками – медалями.

Змагання пройшли на високому рівні і принесли багато позитивних вражень як учасникам, так і вболівальникам.

Вітаємо вихованців з клубу «Нивки» з вдалими виступами та бажаємо нових перемог!

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024