Головна  →  Новини  →  18 травня 2016

Микола Дубовик: «Залізаючи на недобудовані об’єкти, у гонитві за унікальним «селфі», молодь ризикує найціннішим – своїм життям» (фото)

Микола Дубовик: «Залізаючи на недобудовані об’єкти, у гонитві за унікальним «селфі», молодь ризикує найціннішим – своїм життям» (фото)

17 травня біля Подільсько-Воскресенського мостопроводу відбулося засідання виїзної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Подільського району.

Проблемне питання в тому, що протягом останніх двох місяців на цьому об’єкті сталося два нещасних випадки - падіння з мосту.

«На жаль, молодь приваблюють такі масштабні недобудовані об’єкти, як засіб екстримального самовираження. Але у гонитві за унікальним «селфі» юнаки та дівчата ризикують найціннішим – своїм життям. Наше з вами завдяння вжити всіх необхідних заходів для того, щоб максимально обмежити можливість доступу до мостопроводу сторонніх осіб і запобігти нещасним випадкам», - звернувся до учасників виїзного засідання перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик.

Враховуючі настання літнього періоду відпочинку біля води, канікул в учбових закладах та з метою запобігання нещасним випадкам комісія доручила замовнику будівництва мостопроводу -  КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» максимально обмежити доступ до конструкцій недобудованого мосту, організувати його охорону, встановити інформацію про категоричну заборону входу на недобудований небезпечний об’єкт та провести інформаційну компанію-застереження.

Також комісія звернулася до Подільського районного управління ГУ Національної поліції у м.Києві з проханням посилити патрулювання із недопущення проникнення сторонніх осіб на небезпечний об’єкт будівництва та притягнення винних до відповідальності.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024