Головна  →  Новини  →  17 травня 2016

Змагання зі станової тяги штанги в клубі «Чемпіон» (фото)

Змагання зі станової тяги штанги в клубі «Чемпіон» (фото)

14 травня в клубі «Чемпіон» Подільського району (вул. Світлицького, 35-Б) відбулись  змагання зі станової тяги штанги, які організували  педагог-організатор клубу Юрій Шубенкін та тренер з фітнесу Ганна Шутько. Першість клубу проводились в чотирьох вікових категоріях, в яких взяли участь дівчата та хлопці до 18 років, а також жінки та чоловіки віком понад 18 років.

Результати змагань:

Дівчата до 18 років:

І місце - Анна Биченко з результатом 90 кг;

ІІ місце - Марія Рудніцька з результатом 42,5 кг.

Юнаки до 18 років:

І місце - Ігор Голованов з  результатом 110 кг;

ІІ місце - Даніель Славський з результатом 100 кг;

ІІІ місце - Ігор Москаленко з результатом 90кг.

Серед жінок переможцем стала Леся Болтрамюк з результатом 80 кг, друге місце посіла Інна Воробйова з результатом 75 кг. Серед чоловіків переможцем став Ігор Кавун з результатом 145 кг, друге місце посів Дмитро Шагеєв з результатом 140 кг, третє місце виборов Віктор Таранюк з результатом 110 кг.

В якості досвідченого учасника у змаганнях із залізом виступив майстер спорту з жиму штанги лежачи Даніїл Ситнік, якому підкорилось штанга вагою у 200кг.

Всі переможці нагороджені медалями та дипломами, всі учасники − дипломами за активну участь.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024