Головна  →  Новини  →  17 травня 2016

Валентин Мондриївський: «Андріївський узвіз найближчим часом стане пішохідним, тому велике прохання до автоводіїв, котрі щодня їздять вулицею, врахувати цей факт»

Валентин Мондриївський: «Андріївський узвіз найближчим часом стане пішохідним, тому велике прохання до автоводіїв, котрі щодня їздять вулицею, врахувати цей факт»

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко підписав розпорядження про передачу боллардів до комунальної власності міста Києва (розпорядження КМДА від 27.04.2016 №290).

«В найближчі дні мешканці Андріївського узвозу почнуть отримувати ключі від системи обмеження руху, після чого запрацюють всі болларди. Велике прохання до автоводіїв, котрі щодня їздять вулицею, врахувати цей факт. Андріївський узвіз найближчим часом стане пішохідним», - сказав голова Подільського району Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, компанія «ЕСТА Холдинг» виступила інвестором проекту встановлення боллардів (обмежувачів руху автотранспорту) на Андріївському узвозі. Проект став третім етапом програми з удосконалення пішохідної та туристичної інфраструктури Андріївського узвозу. Нова транспортна схема Андріївського узвозу передбачає заборону транзитного проїзду по Андріївському узвозу і обмеження паркування.

Протягом року проект обговорювався активістами в соціальних мережах, після чого пройшли два етапи відкритих громадських обговорень, на які були запрошені всі жителі та підприємці Андріївського узвозу. За результатами зустрічей проект і система управління боллардами отримали схвалення.

Автоматичні обмежувачі руху встановлено у верхній і нижній частинах Андріївського узвозу, а також при в'їзді з вулиці Воздвиженської. Зазначені пристрої, системи зв’язку та відео нагляду знаходяться в робочому стані та підключені до мереж АЕК «Київенерго».

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024