Головна  →  Новини  →  17 травня 2016

У Подільському районі відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото)

У Подільському районі відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото)

У змаганнях, які  відбулися 14 травня на базі школи № 93, взяли участь сім роїв закладів освіти району. Незважаючи на дощову погоду, під час гри панувала дружня спортивна атмосфера.

Рої змагалися на 8 етапах: конкурс строю та пісні «Впоряд», військово-історичний конкурс «Відун», стрільба (вогнева підготовка з пневматичної гвинтівки), перетягування линви, змагання «Рятівник», козацька смуга перешкод, конкурси «Добре діло» та «Ватра» (мистецька композиція).

За результатами проходження усіх етапів суддівською колегією було визначено переможців по кожному виду. У загальнокомандному заліку місця були розподілені наступним чином:

І місце – рій «Дикий тур» ЗНЗ № 93;

ІІ місце – рій «Гайдамаки» ЗНЗ № 243;

ІІ місце – рій «Чайка» ЗНЗ № 45.

Вітаємо рій «Дикий тур» з перемогою і бажаємо їм успіхів на ІІ (міському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбудеться 20 – 22 травня 2016 року.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024