Головна  →  Новини  →  17 травня 2016

Як подоляни рибу ловили (фото)

Як подоляни рибу ловили (фото)

14 травня відвідувачі Центру соціально - психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва взяли участь у VІІІ Київському міському фестивалі зі спортивної рибної ловлі «Золота рибка», який проходив на території фіш-парку в селі Забір’я.

Під час змагань діти та молодь з проблемами опорно - рухового апарату  оволоділи навиками рибної ловлі та дізналися від професійних рибалок багато нового та цікавого. Після змагань всіх присутніх чекала смачна рибна юшка та концертна програма. А по закінченню заходу спонсори фестивалю «Золота рибка» нагородили переможців і учасників фестивалю дипломами та цінними подарунками.

Гарному настрою  присутніх не завадили навіть погодні умови. Незважаючи на дощову погоду та безліч комарів, учасники фестивалю та їх батьки отримали  позитивні враження як від самої рибної ловлі, так і від спілкування з однолітками на природі, смачного обіду та чудового концерту.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024