Головна  →  Оголошення  →  16 травня 2016

Запрошуємо дітей пільгових категорій на літній відпочинок до табору «Зміна»

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зміна», який розташований в мальовничому куточку Бородянського району Київської області, запрошує дітей весело та цікаво провести літні канікули.

На території закладу є футбольний, волейбольний та баскетбольний майданчики, павільйон для тенісу та критий басейн. Також для відпочиваючих функціонують різноманітні гуртки та секції.

В програмі заїзду спортивні змагання, конкурси, туристичні походи, інтелектуальні турніри, традиційні вогнища, яскраві карнавали, веселі концерти, дискотеки та танцювальні вечори. Харчування п'ятиразове.

Терміни заїзду: 31.05 - 20.06; 24.06 - 14.07; 18.07 - 07.08; 10.08 - 30.08.

Порядок надання путівок для оздоровлення та відпочинку:

Безоплатні путівки надаються: дитям - сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям - інвалідам, дітям, один з батьків яких загинув у районі проведення АТО, дітям із малозабезпечених сімей та дітям з багатодітних сімей.

Для дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій, дитячим творчим колективам та спортивним командам – переможцям міжнародних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; талановитим та обдарованим дітям - переможцям міжнародних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад проводиться часткова оплата в розмірі 10 % від вартості путівки, що  становить 606,60 грн.

Дитячим творчим колективам та спортивним командам – переможцям міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; талановитим та обдарованим дітям - переможцям міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад  проводиться часткова оплата в розмірі 20 % від вартості путівки, що  становить 1212,00 грн.

Дітям, які перебувають на диспансерному обліку, дитячим творчим колективам та спортивним командам – переможцям районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; талановитим та обдарованим дітям - переможцям районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; відмінникам навчання, дітям, які є лідерами дитячих громадських організацій проводиться часткова оплата в розмірі 30 % від вартості путівки, що  становить 1801,80 грн.

Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи направляються на оздоровлення та відпочинок за умови належності до однієї з вищезазначених категорій.

З питання отримання путівок звертатись до начальника відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кузьменко Олени Олександрівни.

Адреса: м. Київ вул. Костянтинівська, 32, кімната 4.Телефон: 482-51-54.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024