Головна  →  Новини  →  10 травня 2016

З 10 травня Київенерго розпочинає гідравлічні випробування тепломереж у Подільському районі

З 10 травня Київенерго розпочинає гідравлічні випробування тепломереж у Подільському районі

З 10 травня ПАТ "Київенерго" розпочинає гідравлічні випробування тепломереж у Подільському, Дніпровському, Дарницькому районах столиці - припиниться гаряче водопостачання

Фахівці КИЇВЕНЕРГО 10 травня розпочнуть гідравлічні випробування тепломереж в рамках підготовки до опалювального сезону 2016/2017 рр.

З 10 по 24 травня 2016 р. проводитимуться випробування тепломагістралей №2 та №5 від станції теплопостачання №2 (СТ-2) та всіх тепломагістралей від Дарницької ТЕЦ, що забезпечують гарячою водою більшу частину Подільського, Дарницького та Дніпровського районів столиці.

На час проведення випробувань припиниться гаряче водопостачання 290 житлових будинків, 12 дитсадків, 10 шкіл, 274 відомства та 12 лікувальних закладів у Подільському районі; 589 житлових будинків, 37 дитсадків, 23 шкіл, 288 відомств та 10 лікувальних закладів у Дніпровському районі столиці; 470 житлових будинків, 27 дитсадків, 16 шкіл, 140 відомств та 9 лікувальних закладів у Дарницькому районі столиці.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті для клієнтів КИЇВЕНЕРГО: http://kyivenergo.com/…/1188-10-maya-kievenergo-nachnet-gid….

Зазначимо, що гідравлічні випробування – це метод діагностики тепломереж, що застосовується компанією кожен міжопалювальний період з квітня по серпень. Графік випробувань погоджує Київська міська держадміністрація. Гідравлічні випробування дозволяють виявити та відремонтувати найбільш зношені ділянки мереж, запобігши появу пошкоджень у холодну пору року. Випробування здійснюються тепломережною водою температурою до +40°С з підвищеним на 25% тиском. Через це технологічно неможливо випробувати тепломережу без відключення гарячої води.

Джерело: http://kyivenergo.com/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024