Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Відбулось перше засідання робочої групи з проведення «Стратегічної сесії розвитку Подільського району 2016-2020» (фото)

Відбулось перше засідання робочої групи з проведення «Стратегічної сесії розвитку Подільського району 2016-2020» (фото)

До участі в засідання долучився заступник керівника апарату Подільської райдержадміністрації Олег Мукан, керівники профільних структурних підрозділів та комунальних підприємств.

Під час засідання ініціатори проекту Олексій Коваленко та Ігор Мельник ознайомили присутніх з метою проведення Сесії, етапами її реалізації, обговорили також порядок формування профільнихекспертних груп та плани зустрічі з громадськістю відповідно до двох етапів Сесії.

Нагадаємо, на початку квітня голова Подільського району Валентин Мондриївський зустрівся з представниками Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації та підтримав реалізацію проекту «Стратегічна сесія розвитку Подільського району 2016-2020». Також дав доручення представникам профільних структурних підрозділів долучитися до роботи в групах.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024