Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Нам Україна вище над усе! (фото)

Нам Україна вище над усе! (фото)

В спеціалізованій школі № 17 в рамках національно-патріотичного проекту «Нам Україна вище над усе!» відбулась церемонія передачі Естафети єдності, звитяги та слави і прапора 14-Ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України. 

На святі були присутні учасники антитерористичної операції, представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, учні, вчителі. 

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів – випускників закладів освіти Подільського району.

«Протягом двох місяців Естафета єдності, звитяги та слави крокувала Подільським районом, від закладу до закладу. Під бойовим стягом проходили уроки мужності, урочисті лінійки, зустрічі та бесіди з учасниками антитерористичної операції. І сьогодні, прапор, який став символом незламності бойового духу, патріотизму, гордості, віри в перемогу прийняли учні Печерського району», - сказала начальник управління освіти Подільської райдержадміністрації Марина Васіна. Також вона висловила співчуття матері загиблої героїні, мужньої захисниці Батьківщини Ірини Обіжісвіт: «Вам випала гірка материнська доля, але Ви виховали справжнього патріота, яким пишається наш народ і не забуде ніколи».

Завершилась церемонія передачі маленьким музичним подарунком від дітей для воїнам АТО - яскравим дитячим концертом.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024