Головна  →  Оголошення  →  4 листопада 2013

Урочисті заходи з нагоди відзначення 70-ї річниці визволення м. Києва від фашистських загарбників у Подільському районі м. Києва

До уваги подолян та гостей міста! Подільська районна в місті Києві державна адміністрація запрошує вас взяти участь в головних урочистих заходах, які відзначаються з нагоди 70-ї річниці визволення Києва в Подільському районі столиці.

5 листопада о 10 годині на Куренівському цвинтарі відбудеться мітинг-реквієм, присвячений визволенню Києва від фашистських загарбників та покладання квітів до комплексу братських могил де поховані солдати Радянської Армії, які полягли в боях за Київ. Того ж дня, о 10 годині, відбудеться покладання квітів до пам’ятної стели воїнам-інтернаціоналістам на Інтернаціональній площі. O 12 годині відбудеться покладання квітів до пам’ятників у Парку Моряків на Рибальському півострові.

6 листопада о 18 годині, запрошуємо всіх подолян долучитися до загальноміської меморіальної акції «Вшануй пам'ять визволителів», яка відбудеться у парку Слави і під час якої, у спеціальних палатках, до 22:00 усім охочим безкоштовно видаватимуть лампадки зі свічками. Вогник «пам’яті» можна буде встановити біля могили Невідомого солдата та меморіальних дошок.

7 листопада о 12 годині, в сквері Красна Пресня відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знаку на місці майбутнього пам’ятника воїнам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. О 13 годині, після завершення церемонії відкриття пам’ятного знаку, в кінотеатрі «Жовтень», відбудеться урочиста зустріч членів громадських об'єднань ветеранів та інвалідів війни, учасників оборони та визволення м. Києва з керівництвом райдержадміністрації, під час якої ветеранам вручатимуть пам»ятні нагрудні знаки "70 років визволення Києва від фашистських загарбників" та святкова  концертна програма.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024