Головна  →  Новини  →  18 квітня 2016

16 квітня прибирали в кожному куточку Подільського району (фото)

16 квітня прибирали в кожному куточку Подільського району (фото)

16 квітня в День довкілля всі комунальні служби району, працівники райдержадміністрації, громадські організації і просто небайдужі люди долучилися до загальнорайонної толоки. До ладу привели ліс біля автостанції «Полісся», вулиці Верхній, Нижній Вал, Куренівський парк, парк Кинь-Грусть, Сирецький гай з боку вул. Стеценка, прибудинкові, балансові та інші території.

Голова району Валентин Мондриївський також долучився до прибирання, а потім разом з синочком в парку біля пам’ятника Петру Сагайдачному висадив ялинку в рамках акції Tree-challenge «Посади дерево», започаткованої генеральним директором КО "Київзеленбуд" Сергієм Симоновим.

Висловлюємо подяку всім, хто не полінився та прийшов сьогодні прибрати район!

І велике прохання - не смітіть, адже кожен з нас відповідальний за чистоту, охайність та красу не лише своєї домівки, а й міста, в якому ми живемо, працюємо та відпочиваємо.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024