Головна  →  Новини  →  14 квітня 2016

У Подільському районі провели семінари для педагогів дошкільних навчальних закладів (фото)

У Подільському районі провели семінари для педагогів дошкільних навчальних закладів (фото)

12 квітня Подільський районний науково – методичний центр  для вихователів груп раннього віку дошкільних навчальних закладів і шкіл – дитячих садків провів семінар – практикум «Організація та проведення дидактичної гри з дітьми раннього віку».

Захід ставив на меті підвищити професійну майстерність педагогів по організації роботи з дітьми через дидактичні ігри та вправи.

Крім прослуханого теоретичного матеріалу, учасники семінару також взяли участь у майстер – класі «Як навчити дитину гратися» та ознайомились з матеріалами виставки «Дидактичні ігри та атрибути до ігор з дітьми раннього віку », підготовлених педагогами дошкільного навчального закладу № 482.

Результатом семінару стало вироблення та прийняття методичних рекомендацій щодо застосування дидактичних ігор в роботі з дошкільниками в педагогічному процесі.

Наступного дня працівники науково - методичного центру  для вихователів-  методистів дошкільних навчальних закладів і шкіл –дитячих садків  провели семінар « Технології щодо збереження здоров'я у роботі з дошкільниками», результатом якого  стало вироблення та прийняття методичних рекомендацій по застосуванню здоров’язбережувальних технологій в роботі з дітьми дошкільного віку.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024