Головна  →  Новини  →  14 квітня 2016

Сильна армія - сильна держава (фото)

Сильна армія - сильна держава (фото)

13 квітня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський разом із своїми заступниками зустрівся з керівним складом військової частини А1799. Учасники зустрічі обговорили актуальні питання співробітництва та на виконання Указу Президента України від 11.02.2016р. № 44/2016 керівник Подільського району та командир військової частини А1799 підписали угоду про шефські зв’язки і співробітництво.

«Події останніх двох років показали те, що неналежне відношення до власної армії, її погане утримання і забезпечення дорого коштує. Відповідно до указу Президента України від 11 лютого цього року місцеві державні адміністрації здійснюватимуть шефство над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби. Я розумію важливість цього питання і запевняю вас у томущо наша адміністрація докладе максимум зусиль і зробить все, що в наших силах для того, щоб допомогти вашій частині у розв’язанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних і духовних потреб та інших питань. Від вас, в першу чергу, очікуємо допомоги у військово-патріотичному вихованні молоді нашого району», - сказав Валентин Миколайович, звертаючись до військовиків.

Командир військової частини у своєму виступі також висловив готовність до плідної співпраці.

Підписана угода про співробітництво між Подільською райдержадміністрацією та військовоючастиною діятиме до кінця 2018 року з можливістю подальшого подовження за згодою сторін.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024