Головна  →  Новини  →  13 квітня 2016

20-22 квітня в Києві відбудеться Національний тур-марафон «Безпека праці – 2016»

20-22 квітня в Києві відбудеться Національний тур-марафон «Безпека праці – 2016»

20-22 квітня у Києві триватиме Національний тур-марафон «Безпека праці – 2016», який відбудеться з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, що відзначатиметься 28 квітня. У рамках цієї акції у найбільших містах України організовано безкоштовні семінари та комунікативні майданчики для професійного спілкування спеціалістів у галузі охорони праці.

У столиці ж пройде підсумковий комплекс тематичних заходів туру в рамках виставки «Безпека праці – 2016»: круглий стіл «Як подолати кризу в системі охорони праці» і форум «Реформування системи охорони праці в Україні», в якому візьмуть участь хедлайнери сфери охорони праці.

Організатори – журнал «Охорона праці і пожежна безпека» спільно з Федерацією професійних спілок України, за підтримки ДСНС України, Держпраці України, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Запрошуються представники всіх сфер галузі охорони праці та пожежної безпеки. Участь безкоштовна.

Детальна інформація та реєстрація на сайті: http://oppb.com.ua/security_work

Джерело: http://kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024