Головна  →  Новини  →  13 квітня 2016

Валентин Мондриївський поспілкувався з лідерами шкільного самоврядування (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з лідерами шкільного самоврядування (фото)

11 квітня голова Подільського району Валентин Мондриївський спільно з представниками Громадської ради зустрівся з президентами шкіл району.

Очільник району розповів про актуальні завдання та проблеми району, поділився зі старшокласниками життєвим досвідом формування громадянської позиції та свідомості, порадив як краще досягати поставленої мети.

«Спільно з представниками Громадської ради ми пропонуємо вам долучитися до реалізації важливих проектів, участі в подіях та заходах, взяти активну участь у життєдіяльності району. Нам важлива думка молодого покоління, тому буду радий систематично зустрічатися та обговорювати ваші думки, ініціативи, бачення розвитку нашого району», - звернувся до учнів голова району.

В ході зустрічі мова йшла про взаємодію комітетів Громадської ради за напрямками з школами району, про участь активу шкіл у проектах, котрі плануються реалізувати в кожному мікрорайоні та участь школярів у заходах з нагоди 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Також обговорили спільне проведення арт-проекту «Пасхальне дерево» та акції «Алея шпаківень».

Після спілкування школярі відвідали кабінет голови та сфотографувалися.

Валентин Мондриївський зауважив, що під час такого неформального спілкування діти генерують чудові ідеї та нестандартне бачення їх втілення. «Дуже важливо, щоб молодь мала можливість бути корисною для свого району, міста та країни», - резюмував Валентин Мондриївський.

 Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024