Головна  →  Новини  →  11 квітня 2016

Подоляни розроблять Стратегію розвитку району (фото)

Подоляни розроблять Стратегію розвитку району (фото)

Голова Подільського району Валентин Мондриївський зустрівся з представниками Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації щоб обговорити реалізацію проекту «Стратегічна сесія розвитку Подільського району 2016-2020».

«Подільський район вирізняється досить активною громадськістю, яка має безліч конструктивних ідей та бачень, одночасно соціально відповідальний бізнес, що працює на території району, я сподіваюся, долучиться до реалізації зрозумілих, конкретних та відкритих проектів. Тому, ідея розвитку району із залученням мешканців, представників від державних установ та підприємців допоможе сформувати стратегічне бачення розвитку району, а головне - визначити пріоритетні завдання, які необхідно реалізувати в розрізі кожного окремого мікрорайону», - зауважив голова району. Також Валентин Мондриївський подякував Олексію Коваленку та Ігорю Мельнику за ініціативу та пообіцяв підтримку у будь-яких питаннях, що виникнуть в ході реалізації проекту.

Наразі, голова району дав доручення представникам профільних структурних підрозділів долучитися до роботи в групах, що будуть створені в різних сферах, скоординувати співпрацю з громадськістю та експертами.

Також під час зустрічі обговорили організаційні питання проведення сесії, часові проміжки першого та другого етапу, формування робочих груп за напрямками та місце проведення засідань.

Про всі деталі та формування складу робочих груп буду повідомлено додатково.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024