Головна  →  Новини  →  7 квітня 2016

Валентин Мондриївський - забудовникам: «Якщо цього разу вдалося досягти домовленості з людьми, то наступного – цього зробити буде неможливо» (фото)

Валентин Мондриївський - забудовникам: «Якщо цього разу вдалося досягти домовленості з людьми, то наступного – цього зробити буде неможливо» (фото)

5 квітня жителі проспекту Правди, вулиць Полкової та Межової перекрили рух вантажного транспорту, який цілодобово курсує наскрізним проїздом з вул. Білицької – пр-т Правди – вул. Межова. Мешканці обурені безвідповідальним ставленням забудовника до неодноразових прохань обмежити рух великогабаритного транспорту, особливо в нічний час. Для врегулювання ситуації на місце виїхали представники Подільської райдержадміністрації, котрі домовилися з людьми та забудовником виступити третьою стороною і допомогти вирішенню проблеми.

Сьогодні, 7 квітня, голова Подільського району Валентин Мондриївський терміново зібрав нараду за участю представників забудовників, підрядних організацій, шляхово-експлуатаційного управління району та керівників профільних структурних підрозділів райдержадміністрації для вирішення ситуації.
«Ви будуєте житло для людей, які в майбутньому будуть в ньому жити, але чомусь не враховуєте думку подолян, котрі десятками років живуть в будинках на цих вулицях і яким пересування великогабаритного транспорту створює щоденні незручності, несе небезпеку їхнім дітям, пошкоджує асфальтне покриття. Зараз стан вулиць Межової, Полкової, проспекту Правди, Білицької – жахливий, тому терпець людям і урвався. І якщо цього разу вдалося досягти домовленості з людьми, то наступного – цього зробити буде неможливо. Дорожнє покриття необхідно відновити в найкоротший термін, а також забезпечити рух транспорту виключно по схемі, котра була затверджена», - звернувся Валентин Мондриївський до учасників наради.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості, що забудовники припинять рух транспорту проблемними ділянками, нададуть до управління капітального будівництва, архітектури та землекористування детальний план території щоб інформувати мешканців про всю інфраструктуру майбутнього житлового комплексу, спільними зусиллями відновлять зруйноване асфальтне покриття. Також прийняли рішення систематично проводити наради задля відпрацювання спільного алгоритму дій та недопущення створення проблем мешканцям району.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024