Головна  →  Новини  →  7 квітня 2016

5 квітня Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час особистого прийому (фото)

5 квітня Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час особистого прийому (фото)

Мешканці будинку з вулиці Щекавицької, 30/39 прийшли до голови району зі скаргою на діяльність правління ОСББ та поросили допомогти у роз’ясненні правових аспектів роботи об’єднання, ініціювати збір мешканців та зустріч з головою правління.

З питань благоустрою, озеленення та житлово-комунального господарства звернулися до Валентина Мондриївського жителі будинків, що на вул. Мостицькій, Н.Ужвій, Новомостицькій. Мова йшла про завезення ґрунту, облаштування зелених зон, ремонту в під’їзді, підвалі та оновлення фасаду будинку.

Підприємців з Андріївського узвозу турбувало питання функціонування вулиці, завершення другої черги реконструкції та робота болардів.

«Повноцінне функціонування болардів на Андріївському узвозі повною мірою залежить від здачі об’єкту в експлуатацію. Найближчим часом цей процес завершиться і боларди працюватимуть в щоденному режимі та повністю обмежать наскрізний рух транспорту цією вулицею. Щосереди о восьмій ранку біля Андріївської церкви проходить нарада з цього питання з залученням всіх міських та районних служб, які відповідають за об’єкт, тому ви можете долучитися щоб дізнатися всі деталі особисто», - зауважив голова району та запросив підприємців до участі в нараді.

Актуальним виявилося і житлове питання. Жителі з вулиці Полкової,72, Набережно-Лугової,1 звернулися до голови з проханням про поліпшення житлових умов. 

Всього поспілкуватися з Валентином Мондриївським прийшло 11 осіб.

За результатами прийому голова району  дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району детально розглянути звернення мешканців та допомогти у вирішенні проблемних питань. 

Переглянути всі фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024