Головна  →  Новини  →  5 квітня 2016

Валентин Мондриївськиий провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Валентин Мондриївськиий провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

5 квітня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Валентин Мондриївськиий, розпочинаючи нараду, зосередив увагу присутніх на питаннях прибирання території району, озеленення та благоустрою.

«З настанням тепла все більше киян виходять на вулицю, відвідують парки, сквери, гуляють на набережній Дніпра. Особливо велика кількість людей зосереджується у вихідні дні. Зараз для комунальників є всі умови щоб привести свої балансові території до ладу, закрити аварійні розриття, висадити дерева та квіти, створити нові зони для відпочинку. Я прошу комплексно підійти до цього завдання та виконати всі заплановані роботи швидко та якісно», - дав доручення голова району.

Також, як поінформував перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, наразі в районі тривають роботи по завершенню опалювального сезону в житловому фонді та на об’єктах соціальної інфраструктури. Однак, відключення систем опалення у школах, лікувальних закладах і дитячих закладах здійснюється виключно за письмовими заявками керівників закладів.

Обговорили і питання розгляду звернень громадян. За минулий тиждень до відділу із зверненнями громадян надійшло 617 звернень. Найчастіше подолян турбували питання роботи ліфтів, відсутності гарячого водопостачання, ремонту асфальтового покриття та електропостачання у квартирі.

Не менш актуальним стало і питання щодо реалізації повноважень реєстрації місця проживання/перебування осіб, яку відучора виконує райдержадміністрація.  «Для здійснення реєстрації місця проживання/перебування громадянам у Подільському районі  громадянам необхідно звертатися до центру надання адміністративних послуг, що знаходиться на вул. Костянтинівській,9/6. У рамках децентралізації влади, цю функцію передано від Державної міграційної служби», - пояснив керівник апарату райдержадміністрації Олександр Окатий.

За результатами наради підготовлено протокол доручень до виконання.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024