Головна  →  Новини  →  4 квітня 2016

Колегія Подільської райдержадміністрації розглянула план заходів щодо проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Подільського району (фото)

Колегія Подільської райдержадміністрації розглянула план заходів щодо проведення весняного двомісячника  з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану  Подільського району (фото)

1 квітня відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, до порядку денного ввійшли два питання – щодо плану заходів проведення весняного двомісячника  з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Подільського району, а також обговорили  організацію та проведення заходів, присвячених 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

Саме про план заходів щодо проведення весняного двомісячника з благоустрою на засіданні Колегії доповідав заступник начальника відділу контролю за благоустроєм райдержадміністрації Павло Поляков. Серед пріоритетних завдань він назвав:  введення в дію об'єктів комплексного благоустрою, збереження діючих та створення нових об'єктів зеленого будівництва з урахуванням вимог ландшафтної архітектури та садово-паркового мистецтва, своєчасне та якісне виконання заходів підготовки житлового фонду, об'єктів соціальної сфери та  житлово-комунального господарства після осінньо-зимової експлуатації, ремонт, реконструкція та утримання в належному стані вулиць, доріг, зовнішнього освітлення та інше.  

«Зокрема, впродовж двомісячника, значний обсяг робіт буде виконано районним КП по утриманню зелених насаджень щодо утримання в належному стані парків, скверів, клумб та газонів. Зокрема, заплановано посадити більше 800 дерев, 733 од. кущів та 371 тис. штук квітів. Крім того, заплановано відновити тверде покриття доріг –  4944 м2 та 60876,8 м2 покриття відремонтувати на прибудинкових територіях. Встановити 13 нових дитячих майданчиків», - зауважив Павло Поляков.

У свою чергу, перший заступник голови Микола Дубовик зазначив, що  хоч комунальники і працюють не покладаючи рук, але без залучення громадськості не обійтися, тому 16 квітня, коли буде проводитися загальноміський День довкілля, необхідно запросити всіх охочих долучитися до прибирання району.

Підсумовуючи результати засідання, Микола Дубовик подякував членам Колегії за вичерпну інформацію і наголосив, що кінцеві результати роботи буде видно тільки по завершенню усього комплексу робіт та після підведення підсумків двомісячника.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024