Головна  →  Новини  →  25 березня 2016

Затверджено інвестиційну програму «Київенерго», яка передбачає встановлення 2,5 тисяч будинкових теплолічильників

Затверджено інвестиційну програму «Київенерго», яка передбачає встановлення 2,5 тисяч будинкових теплолічильників

24 березня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила інвестиційну програму з ПАТ «Київенерго», яка передбачає роботи зі встановлення будинкових приладів обліку тепла та реконструкцію тепломереж. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який взяв участь у засіданні представників Нацкомісії.

«Стратегічна мета київської влади – створення енергоефективної моделі міського господарства. Саме тому ми цілеспрямовано рухаємося в бік виконання обліку тепла в усіх житлових будинках міста. У 2015 році було встановлено більше 4 тисяч лічильників, цього року роботу буде завершено», – зазначив Петро Пантелеєв.

Міська влада погодила інвестиційну програму ПАТ «Київенерго» на 2016 рік на загальну суму 217,6 млн грн.

«Місто наполягло, аби у програмі було акцентовано увагу на пріоритетних роботах з відповідним розподілом коштів підприємства. Дуже важливо, що у цьому контексті ми маємо спільну конструктивну позицію з представниками Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», – пояснив заступник голови КМДА.

Він поінформував, що на встановлення приладів обліку теплової енергії виділено 163,7 млн грн (75,2%), на реконструкцію теплових мереж – 33,1 млн грн (15,2%). Ще 20,8 млн грн (9,6%) піде на модернізацію обладнання котелень.

«У рамках програми цього року планується встановити за кошти інвестиційної програми ПАТ «Київенерго» 2 570 теплолічильників, а за кошти міського бюджету – ще 630 лічильників. Загалом це 3 200 приладів обліку, які забезпечать 100% обліку тепла в житлі. Щодо тих житлових будинків, де відсутня технічна можливість для облаштування вузла обліку теплової енергії, будуть прийматися окремі проектні рішення», – резюмував Петро Пантелеєв.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/news/35106.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024