Головна  →  Новини  →  24 березня 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

23 березня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації. 

Першим питанням порядку денного стало ініціювання перейменування шкіл Подільського району на честь Героїв Небесної Сотні. Так, в районі є два заклади освіти, в яких навчались загиблі Герої Майдану. На їх честь встановлено меморіальні дошки, а саме: Максимову Дмитру в вестибюлі спеціалізованої школи № 118 «Всесвіт» та Плеханову Олександру у фойє гімназії № 19 «Межигірська».

Подискутували і з приводу розміщення літнього майданчику ресторану «Vero Vero» біля фонтану у Почайнинському сквері.

Олексій Коваленко, голова комітету з екології та туризму, спільно з представниками КП УЗН Подільського району презентували ініціативу щодо озеленення району «АРТ-Об’єкти». Також він презентував проект «Стратегічна сесія розвитку Подільського району 2016-2020» для погодження та підтримки членами Громадської ради.

Обговорили і інші актуальні питання, що потребують вирішення. 

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 06 квітня 2016 року о 15.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024