Головна  →  Новини  →  22 березня 2016

Визначена найспортивніша родина Подільського району! (фото)

Визначена найспортивніша родина Подільського району! (фото)

20 березня на базі школи №34 в Подільському районі відбулися відбіркові змагання Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту. У змаганнях взяли участь 20 родин від клубів за місцем проживання «Поділ».

Перед початком змагань до учасників звернувся заступник голови Подільської РДА Віктор Смирнов, який  привітав всіх зі святом спорту, краси та сили і побажав успіхів у спортивних перегонах.«Сьогодні ви берете участь у змаганнях, які пропагують не тільки здоровий спосіб життя, але й родинні цінності та традиції. До цього залу ви прийшли не лише за перемогою, але й за цінним надбанням – вчитися розуміти один одного, вболівати за рідних людей, бути єдиним цілим. Нехай переможуть найсильніші!», - сказав Віктор Володимирович.

А потім був даний старт змагань, які проходили у запеклій і безкомпромісній боротьбі. В паузах між естафетами вихованці колективів «Велика перерва» (клуб «Виноградар») та «Промінь» (клуб «Сяйво») показали чудові танцювальні номери, які викликали захоплення в учасників змагань та у вболівальників.

У підсумку змагань призові місця вибороли родини Лукачевих (3 місце) і Шклярів (2 місце), а переможцями стала, як і у минулому році, родина Рибачуків. До речі, родина Рибачуків в цьому році є обличчям Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту на рекламних банерах.

Отже, 2-і путівки до суперфіналу від Подільського району вибороли родина Рибачуків і родина Шклярів.

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у фінальних змаганнях!

Довідково: Відповідно до Регламенту, Чемпіонат проходить у 2-а етапи. На першому етапі, у всіх районах м. Києва, у період січень-травень, проходять відбіркові районні змагання, на яких визначаються найспортивніші родини районів. На другому етапі переможці районних змагань змагатися між собою за звання Чемпіону міста Києва з сімейного спорту. Фінальні змагання пройдуть в День Києва на Хрещатику.

Організатором Чемпіонату виступає Асоціація сімейного спорту України.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024