Головна  →  Оголошення  →  21 березня 2016

Про реконструкцію скверу з влаштуванням фонтана на площі Червона пресня (+ проект)

На прохання подолян,  котрі звернулися до голови Подільського району Валентина Мондриївського під час особистого прийому  15 березня 2016 року розміщуємо інформацію про реконструкцію скверу з влаштуванням фонтана на площі Червона пресня.

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 26.03.2012 № 467 розроблено проект щодо реконструкції скверу з влаштуванням фонтана на площі Червона пресня.

Проект реконструкції скверу передбачає комплексний благоустрій рекреаційної зони з урахуванням її архітектурно-містобудівної значимості, композиційної узгодженості з оточуючими спорудами, особливо з уже виконаною частиною скверу та благоустроєм території перед кінотеатром “Жовтень”.

Основним елементом скверу запроектована прямокутна площа центром якої буде музичний світло-динамічний фонтан, що має стати прикрасою району та принадою як для жителів, так і гостей столиці.

Після реконструкції територія скверу буде включати такі функціональні зони: видовищна зона (музичний світло-динамічний фонтан), зона урочистих подій (площа навколо фонтану), зона відпочинку батьків з дітьми (дитячий майданчик), зона активного відпочинку (спортивний майданчик), зона тихого відпочинку, зона пізнавального туризму (розміщення тематичних скульптурних композицій, присвячених кінематографу).

Файли з макетами відреконструйованого скверу: 

Файл №1

Файл №2

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024