Головна  →  Новини  →  18 березня 2016

Праця на благо киян! (фото)

Праця на благо киян! (фото)

18 березня в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації урочисто відзначили День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

До актової зали районної адміністрації запросили працівників житлово-експлуатаційних організацій району, комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень, шляхово-експлуатаційного управління, сфери побутового обслуговування населення.

Голова району Валентин Мондриївський привітав всіх присутніх з професійним святом, а за високий професіоналізм і відданість роботі вручив грамоти кращим працівникам комунальних підприємств району. Приємною новиною для 13 комунальників стало оголошення розпорядження Подільської райдержадміністрації про отримання права на приватизацію службового жила.

«Своєю працею ви робите найважливішу справу – забезпечуєте тепло й затишок в оселях, чистоту вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги, турбуєтесь про красу парків та скверів, дворів і під’їздів. Вірю, що спільними зусиллями нам вдасться подолати всі проблеми, пов’язані із облаштуванням нашого району та підняти якість надання житлово-комунальних та побутових послуг на новий рівень. Дякую вам за щоденну працю на благо людей і бажаю доброго здоров’я, щастя, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків», - звернувся до присутніх Валентин Миколайович.

Перший заступник голови Микола Дубовик також подякував комунальникам за  високий професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи. Гучними оплесками  присутні передали вітання працівникам комунальних підприємств району, які сьогодні призвані до лав Збройних Сил України та захищають єдність і територіальну України в зоні АТО та ветеранам-комунальникам, які пропрацювали в системі ЖКГ більше 40 років.

До поздоровлень керівництва райдержадміністрації долучилися артисти гурту «Козацькі забави», які подарували комунальникам чудовий святковий концерт.

Переглянути всі фото з урочистостей

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024