Головна  →  Новини  →  17 березня 2016

У Подільському районі тривають роботи з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території (фото)

У Подільському районі тривають роботи з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території (фото)

17 березня відбулось засідання оперативного штабу з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Подільського району.

Валентин Мондриївський, напередодні взявши участь в об’їзді міською комісією інших районів, зазначив, що вимоги членів комісії до санітарного стану території досить високі і необхідно відповідально підійти до прибирання.

«Значну увагу при проведенні весняного двомісячника в районі слід зосередити на прибиранні зупинок громадського транспорту та місць масового скупчення людей, ремонті асфальтового покриття, відновленні зелених насаджень і ліквідації стихійних сміттєзвалищ, якщо такі є. Прошу всіх долучитися до спільної справи та привести район до належного санітарного стану», - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

З детальною інформацією про наявність проблемних місць в районі присутніх на засіданні штабу інформував заступник начальника відділу контролю за благоустроєм Павло Поляков. Окрім завдань щодо поліпшення санітарного стану району, він звернув увагу на ліквідацію аварійних та планових розриттів.

До загальнорайонного прибирання штаб планує залучити не лише наявні у комунальній власності ресурси, а також підприємства, установи та організації різних форм власності. Робота в цьому напрямку проводиться із закладами освіти та охорони здоров’я, громадськими організаціями, іншими установами.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024