Головна  →  Новини  →  16 березня 2016

Підприємці позмагалися за право орендувати приміщення в Подільському районі (фото)

Підприємці позмагалися за право орендувати приміщення в Подільському районі (фото)

15 березня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень територіальної громади м.Києва, переданих до сфери управління райдержадміністрації.

Бажання орендувати приміщення на вулиці Волоській, 47 загальною прощею 18,00 кв.м для розміщення аптечного пункту виявили 5 претендентів, зокрема, товариства з обмеженою відповідальністю - «ТЕХНОКОМ-3», «Аптечка», «Фарм-Союз», «Аптечне об’єднання «БІОКОН», «ДІАМЕД-1».

«Сьогодні кожен з учасників конкурсу матиме можливість запропонувати свою орендну плату за користування вказаним приміщення. Вся процедура обрання переможця відкрита, проводиться відповідно до порядку та за участю всіх учасників перед якими відкриваються конверти з поданими документами, а також пропозицією щодо орендної плати», - сказав голова району Валентин Мондриївський, починаючи конкурс, а також додав, що сподівається, що майбутній орендар належно користуватиметься майном та запропонує подолянам якісні ліки.

За результатом розгляду поданих документів та запропонованих ставок переможцем конкурсу визнано товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕХНОКОМ-3», представник якого запропонував найвищу ставку орендної плати в результаті торгів. 

Переглянути всів фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024