Головна  →  Новини  →  15 березня 2016

Весела Масляна на Виноградарі (фото)

Весела Масляна на Виноградарі (фото)

13 березня на Виноградарі відбулося святкування Масляної. Для дітей та їх батьків керівники гуртків та працівники Центру клубів за місцем проживання «Поділ» влаштували справжнє свято.

Веселі аніматори з клубу «Тріумф» розважали дітей цікавими іграми та розвагами. Біля ігрової зони працювала алея майстрів, які проводили захоплюючі майстер-класи з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, а саме:

-   «Ліпимо з глини» від клубу «Парус»;

-   «Художній  розпис на деревині» та «Аквагрим для всіх» від клубу «Веселка»;

-   «Традиційне виготовлення кукли-мотанки» від клубу «Товариш»;

-   «Квілінг» та «Розмальовування гіпсових фігур» від клубу «Виноградар».

Вихованці клубу «Сяйво», що навчаються у хореографічному ансамблі «Промінь», показали енергійний танцювальний флеш-моб, а вихованці колективу сучасного танцю «Большая Перемена» з клубу «Виноградар» здивували дітей танцювальним майстер-класом.

Завершували програму традиційних проводів зими веселі хороводи навкруги чарівного опудала Масляної та рухливі ігри, підготовлені творчими працівниками клубу «Романтик».

Усіх присутніх почастували смачними млинцями та гарячими напоями. Діти зі своїми батьками цікаво проводили зиму та власноруч зробили собі на память чудові поробки.

Захід був організований за підтримки депутата Київської міської ради від Подільського району Вадима Павловича Сторожука.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024