Головна  →  Новини  →  10 березня 2016

Валентин Мондриївський: "Кожен майданчик в районі повинен бути в нормальному технічному стані, а територія біля нього прибрана – це зона особистої відповідальності балансоутримувача" (фото)

Валентин Мондриївський: "Кожен майданчик в районі повинен бути в нормальному технічному стані, а територія біля нього прибрана – це зона особистої відповідальності балансоутримувача" (фото)

10 березня у Подільській райдержадміністрації відбулось засідання оперативного штабу по роботі районного господарства та проведення робіт з благоустрою.

Валентин Мондриївський за результатами об’їзду Подільського району міським головою Віталієм Кличком дав доручення балансоутримувачам в найкоротші строки перевірити кожен дитячий майданчик в районі: його стан, необхідність заміни чи ремонту елементів, укомплектування.

«Такої  ситуації як сталася вчора на вулиці Ярославській, 13-15 не повинно більше повторитися. Кожен майданчик  повинен бути в нормальному технічному стані, а територія біля нього прибрана – це зона особистої відповідальності балансоутримувача. Більше попереджень з мого боку не буде», - сказав голова району.

Йшла мова й про зупинки ліфтів, на ранок 10 березня в будинках району не працювало 5 ліфтів, наразі обслуговуюча організація «Майстерліфт» працює над відновленням їхньої роботи.

Актуальними стали й питання закриття контрольних карток по відновленню благоустрою після аварійних розриттів ПАТ «Київенерго» та ПАТ АК «Київводоканал». Станом на 9 березня на території Подільського району відкрито 54 контрольних карток на проведення аварійних робіт, з них роботи по відновленню асфальтового покриття виконані на 9 ділянках.

За результатами засідання Валентин Мондриївський дав доручення активізувати роботу по прибиранню території, вивезенню сміття, обстеження територій на наявність дерев, що потребують зняття чи коронування. Всі доручення голови району включені до протоколу штабу.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024