Головна  →  Новини  →  4 березня 2016

Зі святом вас, дорогі жінки! (фото)

Зі святом вас, дорогі жінки! (фото)

4 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, в Подільській райдержадміністрації панувала чудова святкова атмосфера. Голова району Валентин Мондриївський привітав жінок структурних підрозділів адміністрації, закладів освіти, культури, охорони здоров’я та комунальних підприємств району з прийдешнім святом 8 Березня. Керівник району подякував представницям прекрасної статі за їх сумлінну і кропітку роботу, адже левова частка роботи щодо розвитку району і міста лежить на тендітних жіночих плечах.

«На мою думку, в структурних підрозділах нашої адміністрації, в закладах освіти та в інших установах району працюють найгарніші та наймиліші жінки, які одночасно є і професіоналами свої справи.  Недаремно жінки є керівниками більшості структурних підрозділів адміністрації та майже всіх закладів освіти. Ви - жінки берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у розвиток нашого району і міста. Завдяки вашому таланту, працьовитості та енергії Подільський район з кожним роком стає ще привітнішим та комфортнішим», - зазначив Валентин Миколайович.

Він побажав усім здоров’я, кохання і добра в родинах та вручив жінкам грамоти за вагомий внесок у створення духовних та матеріальних цінностей, досягнення високої професійної майстерності у професійній діяльності.

З нагоди свята присутніх привітав український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024