Головна  →  Новини  →  2 березня 2016

Вони працюють за покликанням (фото)

Вони працюють за покликанням (фото)

Поміж нагальних питань, які розглядалися на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації 1 березня, особливу увагу Валентин Мондриївський приділив соціальній роботі. І це не випадково, адже саме в цей день 23 роки тому був створений Територіальний центр соціального обслуговування Подільського району столиці.

«За весь час роботи в райдержадміністрації я жодного разу не чув нарікань на роботу співробітників центру. На мою думку, це через те, що у цьому колективі немає випадкових працівників, в ньому працюють люди із чуйним, щирим і добрим серцем, які вміють вчасно знайти необхідні слова, підтримати кожного, хто потребує допомоги», - сказав голова району та вручив грамоту керівнику центру Олені Слабеняк за багаторічну сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків.

Цього ж дня заступник голови Віктор Смирнов завітав до подільських соціальних працівників і привітав їх з 23-ю річницею з дня створення Територіального центру. Він висловив найщиріші слова вдячності людям, які працюють на благо мешканців району і вручив грамоти Подільської райдержадміністрації кращим працівникам центру.

Довідково:

Територіальний центр соціального обслуговування Подільського району м. Києва створений 01.03.1993 згідно з розпорядженням Подільської районної у місті Києві державної адміністрації від 15.01.1993 № 13 та підпорядковується Управлінню праці та соціального захисту населення Подільської районної у місті Києві державної адміністрації. Це державна установа, створена з метою соціального захисту одиноких пенсіонерів, ветеранів, інвалідів Великої Вітчизняної війни, дітей-інвалідів, здійснення їх соціального обслуговування та надання соціальних послуг за місцем проживання та в умовах денного перебування.

Вже понад 20 років  соціально-незахищені верстви населення Подільського району мають можливість отримувати соціальні послуги, спрямовані на комплексну допомогу в реалізації законних прав та інтересів, сприянні у поліпшенні їх соціального та матеріального стану.

Працівники територіального центру постійно працюють над вивченням потреб у соціальних послугах мешканців міста, що дає можливість впроваджувати інноваційні моделі соціальних послуг та удосконалювати систему їх надання.

Переглянути всі фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024