Головна  →  Новини  →  1 березня 2016

Керівників підприємств-боржників по платі за землю заслухали на комісії (фото)

Керівників підприємств-боржників по платі за землю заслухали на комісії (фото)

29  лютого у Подільській районній державній адміністрації відбулося засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень та робочої групи щодо спільного відпрацювання питань по збільшенню надходжень по платі за землю  у 2016 році.

За даними Державної податкової інспекції у Подільському районі станом на 1 лютого поточного року податковий борг по платі за землю по Подільському району до міського бюджету становить  34,9 млн. грн., який збільшився у порівнянні з боргом на початок року на 2,2млн.грн.

В загальній сумі боргу по землі питома вага заборгованості по платі за землю  ПАТ  «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ" та УСБ "СПАРТАК"  складає  55%.  Слід відмітити, що по зазначених підприємствах протягом  грудня 2015-січня 2016 року відмічена позитивна динаміка щодо скорочення боргу.

Цього разу  до участі в засіданні комісії  були запрошені керівники 7 підприємств-боржників по платі за землю , а саме :

ПАТ " КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ" сума боргу  - 15347,5 тис.грн.,

УСБ "СПАРТАК" – 3598,5 тис.грн.; 

ТОВ "КИЇВСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ" – 1428,1 тис.грн.;

ТОВ "УКРЖИТЛОКОМПЛЕКС" - 282,6 тис.грн.;

ДП "КИЇВОБЛТУРИСТ" – 287,5 тис.грн.;

ДП "АНТОНОВ-ФІНАНС" – 144,1 тис.грн.;

КП  "ОБЛСВІТЛО» - 164,1 тис.грн.

"Наповнення бюджету міста є стратегічно важливим питанням для забезпечення виконання Києвом функцій столиці.  Одним із шляхів збільшення надходжень - це  погашення податкового боргу та недопущення його зростання. Борг по Подільському району збільшився в порівняннні з боргом на початок року, тому необхідно активізувати роботу по його погашенню та забезпечити постійний контроль за виконанням рішень, які приймаються на комісії", - сказав Валентин Мондриївський, звертаючись до присутніх. 

Також одним із важливих питань, що розглянули на засіданні було оформлення права користування земельними ділянками. Вирішення цього питання забезпечить реалізацію законних прав щодо використання земельної ділянки, надасть можливість провести реконструкцію будівель та споруд, розташованих на ній, а також нового будівництва, та при можливості, викупу земельної ділянки у власність.

 За результатами засідання комісії та робочої групи сформовано протокол доручень до виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024