Головна  →  Новини  →  29 лютого 2016

Відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

Відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

25 лютого на засіданні Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації розглянули підсумки виконання показників бюджету та виконання програми соціально-економічного розвитку району за 2015 рік, а також обговорили стан готовності засобів цивільного захисту Подільського району до пропуску льодоходу і  весняної повені 2016 року.

 Щодо виконання показників бюджету та стану фінансової дисципліни в установах, організаціях та підприємствах комунальної власності, то начальник фінансового управління Лариса Кабанець зазначила, що  до загального фонду бюджету міста Києва по Подільському району за 2015 рік надійшло податків і зборів на  суму 30223,5 млн. грн. З них, до загального фонду бюджету міста Києва по Подільському району за 2015 рік надійшло податків і зборів  у сумі  1377096,9 тис.грн., що становить 105,2 % до  річних індикативних показників. «В порівнянні з надходженнями 2014 року темп росту  становить 130,9% при середньому по місту Києву 125,9%, що є найкращим показником серед районів  міста Києва», - зауважила вона.

Начальник відділу економіки Подільської райдержадміністрації Валентина Коничева доповіла членам Колегії про підсумки щомісячної оцінки діяльності райдержадміністрації за січень-грудень 2015 року та за січень 2016 року.

 Перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик, коментуючи її інформацію про те, що за січень місяць Подільський район посів четверте місце серед районів міста, акцентував увагу членів Колегії на тому, що слід більш чітко працювати над напрямками, які дозволять реально говорити про покращення соціально-економічної ситуації в районі.

 «Приємно, що з початку року наш район покращив рейтингові показники, але ми працюємо не на цифрові показники. Ми можемо говорити, що забезпечуємо стабільно – динамічний розвиток Подільського району, але завдання максимум – зробити так, щоб цей розвиток відчув на собі кожен мешканець району», - сказав перший заступник.

Про стан підготовки району до пропуску весняного водопілля на Колегії доповідав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Геннадій Гришин. Враховуючи прогнози гідрометеоцентру та його показники, підняття рівня води в  Дніпрі не очікується і період водопілля у березні-квітні 2016 року пройде в звичайному режимі.

 Також Геннадій Васильович наголосив, що в районі здійснюється комплекс заходів щодо запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, забезпечується готовність органів управління та сил до дій за призначенням. Зараз головна увага звертається на підготовку технічних систем пропуску води через територію району, а саме обстеження зливосточних колекторів і шандорних колодязів та розчищення зливоприймачів.

 За результатами засідання Колегії перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів щодо озвучених питань.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024