Головна  →  Новини  →  16 лютого 2016

До Дня Героїв Небесної Сонті у Подільському районі відбудуться урочисті заходи

До Дня Героїв Небесної Сонті у Подільському районі відбудуться урочисті заходи

З метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні 19 лютого 2016 року заплановано проведення урочистої лінійки з покладанням квітів до пам’ятного знаку Максимову Дмитру (спеціалізована школа № 118, вул. Тульчинська,5) та реквієму пам’яті з покладанням квітів до пам’ятного Олександру Плеханову (гімназія № 19 «Межигірська», вул. Межигірська, 16).

З метою виховання у молоді почуття патріотизму і гордості за свою державу, вшанування подвигу учасників Революції Гідності, мужності громадян, які повстали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору в закладах освіти Подільського району пройдуть уроки Мужності, тематичні виховні години, зустрічі з учасниками антитерористичної операції та членами їх родин. Будуть організовані екскурсії учнівської молоді по місцях подій Революції Гідності та покладання квітів  до пам’ятних місць.

У відділеннях соціально-побутової реабілітації Територіального центру соціального обслуговування Подільського району для підопічних буде  проведено годину-реквієм «Прийми, о Господи, своїх синів! За України волю їх убили».

Також в закладах Централізованої бібліотечної системи Подільського району з 18 по 20 лютого 2016 року заплановано проведення виставок та переглядів наукових, науково-популярних, художніх та публіцистичних видань, присвячених Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні, а саме:

Дата

Назва заходу

Форма проведення

Місце проведення

18.02.2016

«Реквієм Небесній Сотні»

виставка-реквієм

Бібліотека ім.  Джамбула

18.02.2016

«Червоний сніг на київськім Майдані»

виставка-хроніка

Бібліотека ім. О. Грибоєдова

18.02.2016

«Час пливе, а пам’ять залишається»

виставка-реквієм

Бібліотека ім. С. Айні

18.02.2016

«А Сотню вже зустріли небеса… Летіли легко, хоч Майдан ридав»

перегляд літератури

Центральна районна бібліотека  ім. І. Франка

18.02.2016

«Вшановуємо героїв, що полягли за Україну»

перегляд літератури

Бібліотека ім. В. Некрасова

18.02.2016

«Щоб ніколи не забути…»

перегляд літератури

Бібліотеки № 11

20.02.2016

«Герої не вмирають. Просто йдуть… з Майдану – в небо…»

виставка-реквієм

Бібліотека ім. А. Головка

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024