Головна  →  Новини  →  4 лютого 2016

Питання санітарної очистки території району та проведенню робіт з благоустрою розглянули на засіданні оперативного штабу (фото)

Питання санітарної очистки території району та проведенню робіт з благоустрою розглянули на засіданні оперативного штабу (фото)

4 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки та роботи господарства Подільського району в осінньо-зимовий період.

Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На засіданні штабу особливу увагу приділили питанню санітарної очистки території та проведенню робіт з благоустрою. «Зійшов сніг, а під ним - сміття.  Необхідно у найкоротші терміни навести порядок,  особливо це стосується доріг, тротуарів, зупинкових комплексів, традиційних місць відпочинку людей, парків та скверів», - сказав перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик. Також він дав доручення працівникам відділу контролю за благоустроєм та комунального підприємства «Поділ-благоустрій» проконтролювати якість прибирання балансових територій підприємств, установ та організацій усіх форм власності.

Йшла мова й про стан захворюваності на грип та ГРВІ у районі.  Як доповів начальник управління охорони здоров’я Богдан Легінь, щоденно мобільними групами в складі працівників управління охорони здоров’я та  працівників  Подільського відділу Оболонського міжрайонного  управління  ГУ Держсанепідслужби у м. Києві здійснюються перевірки закладів охорони здоров’я та аптечних установ різних форм власності щодо дотримання вимог санітарно-епідемічного режиму. «Результати перевірки показують, що  медичні установи з відповідальністю віднеслися до запровадження режиму. В ході обстеження у закладах були наявні дезінфікуючі засоби, забезпечено використання масок, дотримання нормативних показників температури повітря в приміщеннях, забезпечення проведення регулярного наскрізного провітрювання приміщень», - зауважив він.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024