КМДА Київська міська державна адміністрація


4 лютого 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

3 лютого відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

На засіданні розглядалось питання розміщення літніх майданчиків в історичній частині Подолу. Олександр Лук’янюк – начальник відділу торгівлі та споживчого ринку та Павло Поляков – заступник начальника відділу з питань благоустрою доповіли про порядок розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в районі. Присутні обговорити можливість зустрічі з підприємцями з метою розміщення літніх майданчиків у відповідності до архітектурного стилю вулиці.  

Ще одним важливим питанням порядку денного став розгляд статистики відвідування членами Громадської ради засідань. В ході обговорення прийняли рішення виключити зі складу Громадської ради членів, що були відсутні протягом шести і більше засідань без поважних причин, а саме: Олену Іванову (громадська організація «Варта Подолу») та Віталія Кондзельського (громадська організація «Вербена»).

Також прийняли рішення запросити наступні по рейтингу дві громадські організації на засідання 24 лютого 2016 року з метою включення їх до складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Розглянули і інші питання, що потребують вирішення.

За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 24 лютого 2016 року о 15.00.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.