Головна  →  Новини  →  3 лютого 2016

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

2 лютого у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району. 

Під час наради Валентин Мондриївський зупинився на питанні щодо стану захворюваності на грип та ОРВІ в районі, дотриманні вимог санітарно - епідемічного режиму.

Заступник голови з гуманітарних питань Віктор Смирнов, доповідаючи з цього питання, сказав, що за інформацією Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби у м. Києві за період з 25 по 31 січня 2016 року зареєстровано 36064 хворих (з них: дорослих – 20158, дітей – 15906), що на 13% вище епідемічного порогу (епідпоріг складає 31890). За добу 01 лютого захворіло 7017 осіб в місті Києві. У Подільському районі до лікарів первинної медико-санітарної допомоги та відділень невідкладної медичної допомоги звернулось 395 осіб з ознаками ГРВІ та 7 осіб, яким клінічно встановлено  діагноз грип, 166 дорослих та 235 дітей. Серед захворілих на грип 1 дитина та 6 дорослих.

Актуальним виявилось і питання роботи ліфтового господарства, оскільки знову почастішали випадки викрадення ліфтових механізмів. За словами першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Дубовика, через дії зловмисників станом на 1 лютого 2016 року зупинилося 8 ліфтів в житлових будинках району і ці випадки частішають.

«Я переконливо прошу представників правоохоронних органів відповідально підійти до вирішення цього питання та спільно з комунальними службами зробити все можливе щоб такі ситуації стали скоріше виключенням, аніж щоденною нормою. Та, у разі затримки викрадачів, притягнути до відповідальності та зобов’язати відшкодувати матеріальні збитки в повній мірі», - зауважив Валентин Мондриївський та дав доручення керівникам ЖЕДів перевірити всі машинні відділення та закрити металевими решітками.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності закриття звернень громадян, в частині житлово-комунального господарства, оскільки левова частка всіх звернень, що надходять до райдержадміністрації припадає саме на цю категорію.

Обговорили також питання прибирання території, утримання доріг та тротуарів, закриття аварійних розриттів, роботу ліфтового господарства, стан виконавської дисципліни та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024