Головна  →  Новини  →  2 лютого 2016

Валентин Мондриївський: «Співпраця з громадською організацією ветеранів Подільського району – важливий напрямок роботи райдержадміністрації» (фото)

Валентин Мондриївський: «Співпраця з громадською організацією ветеранів Подільського району – важливий напрямок роботи райдержадміністрації» (фото)

2 лютого т.в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський зустрівся з членами Ради організації ветеранів Подільського району. Також до участі приєдналися керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які безпосередньо працюють з ветеранами.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання життєдіяльності первинних ветеранських організацій мікрорайонів та підписали нову угоду про співпрацю.

 «Співпраця райдержадміністрації з ветеранською організацією є дуже важливим питанням. Оскільки, ваша думка – це думка людей з величезним досвідом,  небайдужих до всього, що відбувається у районі, місті та державі. Ми будемо робити все від нас залежне для того, щоб ветеранам району жилося якомога комфортніше», - сказав Валентин Мондриївський, звертаючись до ветеранів.

Голова Ради організації ветеранів Подільського району Микола Гладун подякував районному керівництво за допомогу у вирішенні нагальних питань, за залучення  до організації та проведення заходів, до військово-патріотичного виховання молодого покоління. Підписана угода про співробітництво між Подільською райдержадміністрацією та організацією ветеранів Подільського району розрахована на п’ять років і діятиме до 2020 року включно.

Після завершення заходу працівники райдержадміністрації поспілкувалися з головами ветеранських організацій мікрорайонів, обговорили питання надання та оплати житлово-комунальних послуг, утримання приміщень, отримання матеріальної допомоги та інші.

Довідково.

Громадська організація ветеранів Подільського району здійснює свою діяльність на території дев’яти мікрорайонів, де створені первинні організації. Кожна первинна організація має голову, який представляє інтереси своїх членів у Раді організації ветеранів та забезпечує контроль за кількісним складом, відповідає за проведення районних заходів з нагоди відзначення державних свят та пам’ятних дат, допомагає в отриманні різних видів допомоги, сприяє веденню активного способу життя членами організації.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024